Vi söker ingenjörer!

2022-07-04

Är du sugen på nya utmaningar och vill vara en del av vår spännande resa inom batteriteknik ska du fortsätta läsa!

WireFlow Battery Test & Measurement levererar spjutspetslösningar inom

  • Cell Characterization
  • Rapid BMS Prototyping
  • Pack Verification
  • Production Testing and (Dis)charging

Vi söker dig med god kunskap inom hårdvarunära programmering där du tar ett stort ansvar från kravställning till leverans. Du får gärna ha jobbat med test- och mätsystem och ha erfarenhet av höga strömmar och spänningar. Erfarenhet av batteriteknik samt LabVIEW är meriterande men inget krav.

Välkommen att läsa mer på https://www.wireflow.com/battery-test-measurement/ och skicka intresseanmälan här

Share This

Press "Accept" to allow the use of cookies and enhance your browsing experience on our website. More information...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your browser cookie settings and you click "Accept" below, then you are consenting to this. Your cookies are stored in your browser data for 1 month, if you don't choose to clear this data. If you want to revoke cookie consent, scroll to the bottom of any page and click "Revoke cookie consent".

Close